Спроведете анкети и анализирајте ги податоците бесплатно

Веб-базиран софтвер за истражување за професионално креирање, имплементација и евалуација на онлајн и офлајн анкети

Клиенти на софтвер за истражување QuestionPro

Клиенти на софтвер за истражување QuestionPro
Софтвер за онлајн анкетирање QuestionPro

Верувајте во едно од најчесто користените решенија во светот за спроведување на онлајн анкети

Дури и со бесплатна основна лиценца на веб-базиран софтвер за истражување од QuestionPro креирајте професионални, повеќејазични и лесни за кориснички истражувања преку Интернет со совршен дизајн. Операцијата е едноставна и интуитивна. Интелигентните прашалници обезбедуваат високо враќање на податоците со највисок квалитет на податоците. Анализата на податоците се одвива преку јасен модул за проценка. Повеќе од 5 милиони корисници во над 100 земји. Започнете сега бесплатно!

Забрзајте ги процесите на истражување и завршете ја автоматизацијата на истражувањето

QuestionPro ви овозможува целосно да ги автоматизирате процесите на истражување. Брзо и интуитивно креирање на прашалникот, едноставно објавување и дистрибуција на истражувањето, јасна евалуација на податоците од истражувањето добиени преку графичка табла. Сè е направено преку единствена платформа за истражување. Добијте и анализирајте ги податоците од анкетите во реално време. Брзо. Едноставно. Сигурен.

Софтвер за истражување за автоматизација на истражување
Спроведете офлајн истражувања со апликацијата за истражување од QuestionPro

Спроведете офлајн истражувања со QuestionPro Апликација за истражување

Со QuestionPro можете да спроведете анкети и преку Интернет и офлајн. Едноставно користете ги за да спроведете офлајн истражувања QuestionPro Апликација за истражување Спроведете анкети или интервјуа погодно користејќи кој било мобилен уред и соберете податоци без интернет-врска доколку сакате!

Апликација за истражување на Google Play herunterladen Апликација за истражување во App Store herunterladen

Екстензии, ISO 27001 и во согласност со заштитата на податоците на ЕУ

Не дозволувајте да бидете ограничени! Проширете го софтверот за истражување QuestionPro со бројни интегрирани апликации кои ви нудат вистинска додадена вредност при спроведување и проценка на онлајн анкети! Може да се потпрете и на безбедноста и заштитата на податоците. QuestionPro е сертифициран со ISO 27001 и е во согласност со упатствата за заштита на податоците на ЕУ. Како иницијатор за онлајн анкети, вие сте на безбедна страна.

Сертифициран ISO 27001 и софтвер за истражување во согласност со ЕУ за заштита на податоците
Поддршка и помош

365 дена поддршка 24 часа на ден и сеопфатна библиотека за помош

Со употреба на бесплатната лиценца на QuestionPro добијте професионална поддршка преку E-Mail од нашите специјалисти. Покрај тоа, ние им нудиме на нашите клиенти лиценца поддршка преку разговор во живо и телефон, како и повластена поддршка преку E-Mail. Ние сме тука за вас 365 дена во годината деноноќно.

Овие факти зборуваат сами за себе QuestionPro

5000000

Корисници низ целиот свет

2002

основана, повеќе од 15 години развој

365

Дневна поддршка годишно, 24 часа на ден

100

и повеќе можни јазици за истражување

1000

Бесплатни повратни информации за секоја креирана анкета

"Ние сме од SurveyMonkey zu QuestionPro се сменија и се воодушевени што QuestionPro-Team нуди уште поголема флексибилност и поддршка на клиентите “.

Тибко работи со софтверот за истражување QuestionPro

Најдобар софтвер за истражување и анкетирање Најдобар софтвер за истражување

.

Во живо демо демонстрација

Дали сакате демо во живо од QuestionPro? Ние би биле среќни да ви ги покажеме сите карактеристики и типови на прашања во 1:1 презентација преку Интернет. Едноставно внесете го претпочитаниот датум и време. Ве очекуваме!

QuestionPro Во живо демо

Врвни карактеристики за професионални истражувања

Користете професионални алатки и услуги од за да креирате, спроведете и проценувате анкети на Интернет QuestionPro. Сеопфатни функции, висока безбедност на податоците, високи перформанси. Лесен дизајн за UX, усогласен со упатствата за заштита на податоците на ЕУ. Служат во Европската унија!

Започнете бесплатно

Соберете 1000 повратни информации со 10 типа прашања со бесплатниот Essential-Version софтверот за истражување QuestionPro. Создадете колку анкети сакате. Доколку е потребно, брза надградба без времиња на чекање до повисоки верзии на лиценци со неограничен фидбек, проширени типови на прашања и многу одлични карактеристики. Бесплатната корисничка сметка на QuestionPro не е ограничено во времето.

Видови професионални прашања

Креирајте ги вашите истражувања брзо и лесно со професионални и предефинирани типови прашања без ваш сопствен програмски напор. Во зависност од избраната варијанта на лиценца, користете скали на Ликерт, единечен избор, повеќе избор, смешковци, starsвезди, палци, максимална размер на разлика, анализа на спој, нето резултат на промотори, редослед на рангирање, рејтинг на слика и видео, жаришта и многу повеќе

Прилагоден распоред

Создадете ги вашите истражувања во атрактивен распоред. Користете ги шаблоните за дизајн од QuestionPro. Или лесно можете да дефинирате сопствени распореди со помош на пипети во боја или кодови на бои. Додадете логоа и графики во вашите истражувања и дизајнирајте индивидуални заглавија и подножја. Исто така е можно да вклучите индивидуални CSS во вашиот изглед на истражувањето

24 часовна поддршка

Веќе со бесплатната верзија на софтверот за истражување QuestionPro добијте бесплатна поддршка преку E-Mail. Ако надградите на повисок модел на лиценца, нашата телефонска поддршка и поддршка преку разговор во живо се исто така достапни деноноќно. Исто така има QuestionPro сеопфатна библиотека за помош до која можете да пристапите во секое време.

соработка

Работете заедно на анкети и анализа на податоци. Како администратор, доделете права и улоги за вашите Team-Членови. Дефинирајте кој е дозволен да создава и уредува анкети и со тоа да ја постигнувате вашата цел заедно побрзо и поефикасно. Користете ги интегрираните функции за коментар за комуникација за непречена соработка

Повеќејазични истражувања

Допрете до пошироката публика и создадете анкети на повеќе јазици. Или користете ја интегрираната функција за автоматско преведување со кликнување на глувчето или рачно преведете ги вашите истражувања користејќи едноставна маска за превод линија по линија. Можноста за надворешен превод од страна на агенциите е исто така брза и лесна.

Анализа табла

За да ги оцените податоците добиени од вашите истражувања, користете ја интегрираната графичка и јасно структурирана табла за анализа. Користете графички дефинирана од корисникот и создадете сложени анализи на податоци брзо и лесно со кликнување на глувчето. Споделете ги вашите проценки со овластени вработени и извезувајте ги необработените податоци доколку сакате.

Сеопфатни функции

Користете експертски функции, како што се гранки, валидации, тајмери ​​за истражување, ротација на прашања, ротација на одговори, ротација на блокови, рандомизација, стапки на одговор, кеширање на истражувања, оптимизација на оптимизација за истражувања, создавање анонимни истражувања, променлив трансфер, интеграција на API, автоматизација на истражувањето, Microsoft Dynamics и интеграција на Salesforce и многу повеќе.

Интеграција на панелот

Интегрирајте го вашето онлајн истражување во ова брзо и лесно QuestionPro Панел преку Интернет и пронајдете учесници во истражувањето во еден од најголемите онлајн панели во светот. Изберете ја вашата целна група заснована врз социо-демографски податоци со само неколку кликања на глувчето, дефинирајте ги стапките на одговор и добијте повратни информации за вашите анкети на Интернет во највисок квалитет на податоците и во најкус можен рок.

Креирајте, спроведувајте и проценувајте онлајн истражувања брзо и лесно со помош на веб-софтверот за истражување QuestionPro